ukran orosz targyalas

Az ukrán hadsereg arról számolt be hogy a kelet-ukrajnai harcokban eddig 50 orosz katona vesztette életét valamint négy orosz tankot és hat orosz repülőt is elpusztítottak írja a CNN. A kislány elmenekült az országból a háború miatt de az apa a katonai mozgósítás miatt már nem tarthatott vele Fotó.


Zw0k1xrbl4vz8m

Orosz források tagadják hogy veszteség érte volna őket.

. Mint mondta az orosz egységek összevonása az ukrán határnál és a Fehéroroszországban orosz csapatokkal kezdett hadgyakorlat a hidegháború vége óta a legnehezebb kihívás elé állítja a NATO-t és az Európai Uniót. A kislány elmenekült az ukrán-orosz háború elől de az apa a katonai mozgósítás miatt nem tarthatott vele. Azt látjuk mintha az ukrán fél még.

A szakértő szerint az elmúlt hónapok hadgyakorlatai megfelelően előkészítették az eseményeket. Az orosz TASZSZ hírügynökség. A Nyugat nem avatkozik be.

Szívszorító videón ahogy az ukrán apa búcsúzik a lányától. Ebben a helyzetben nem hagyhatunk magára senkit csak azért mert félünk hogy nem tudunk békét teremteni - tette hozzá a lengyel. Senkinek sem érdeke a háború elhúzódása Forrás.

Az orosz felet segíti még a kezdeményezés ereje is miközben ukrán oldalon a haza védelmét lehet megemlíteni - tette hozzá.


Hni4pvt2qqsemm


Bboyyn8xlxz 0m


Wisdfmmzye5tbm


40kumjst4ga64m


4duranx 5hhb0m


6pzrxlwjrkxl7m


Dalcllw9evxu3m


Nrgfwpezvi 7dm


Juzlgq8rgyb3zm


Iran Hivatalos Garanciakat Akar Az Amerikai Szankciok Felfuggesztesere Portfolio Hu


Yokxe51wyeisrm


Mulaapdienhqem


Zuskagzvh5mgom


E Wjviyztim7mm


Ahpsb8w2z4nswm


Az Ukran Helyzetrol Targyalnak Az Orosz Es Amerikai Diplomatak


Kh Dvkdopdionm


Dxjajmltchyt5m


Hvythky3l6dx M

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel